Antena Meniu Search
x

Iubita tânărului gorjean infectat cu coronavirus, în autoizolare la Târgu Jiu

Tânărul gorjean depistat cu coronavirus este din comuna Prigoria, are 25 de ani şi este angajat la o firmă unde italianul infectat cu Covid-19 este patron. Atât familia bărbatului, cât şi iubita acestuia se află sub carantină.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.02.2020, 07:06

Familia şi iubita tânărului infectat cu coronavirus sunt în carantină timp de 14 zile
Iubita tânărului gorjean infectat cu coronavirus, în autoizolare la Târgu Jiu - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Tânărul din Gorj infectat cu coronavirus are 25 de ani şi este din comuna Prigoria.
  • Familia şi iubita acestuia se află sub carantină.

Tânărul gorjean depistat cu coronavirus este din comuna Prigoria, are 25 de ani şi este angajat la o firmă unde italianul infectat cu Covid-19 este patron. Atât familia bărbatului, cât şi iubita acestuia se află sub carantină.

Iuliana Iliescu, primarul comunei Prigoria, a declarat că tănărul infectat locuia cu părinţii şi cu bunicii. Edilul spune că bărbatul a participat recent, alături de alte persoane din sat, la o petrecere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gorjeanul infectat va fi adus la Spitalul ”Matei Balş” din Capitală

Tânărul este primul caz de infectare cu coronavirus confirmat în România.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache a declarat că bărbatul este asimptomatic, iar secretarul de stat Raed Arafat a precizat că urmează să fie adus la Spitalul ”Matei Balş” din Capitală.

Alte 7 persoane care locuiau aceeaşi casă vor rămâne la domiciliu şi nu vor putea părăsi locuinţa. După cele 14 zile, ei vor fi testaţi pentru a se stabili dacă sunt infectaţi cu coronavirus.

Bărbatul a intrat în contact direct cu cetăţeanul italian de 71 de ani care s-a aflat pentru câteva zile în România, iar ulterior, la Rimini, a fost diagnosticat cu coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Iubita tânărului gorjean infectat cu coronavirus, în autoizolare la Târgu Jiu