Antena Meniu Search
x

Rezultatele autopsiei, cruciale pentru a oferi răspunsuri în cazul morţii medicului Orsolya Benedek, din Târgu Mureş

Anchetatorii mureşeni aşteaptă rezultatele autopsiei în cazul doctoriţei Orsolya Benedek, ucisă de iubitul ei. Tânărul de 27 de ani e de 2 zile în arest preventiv.

Vezi și

Anchetatorii mureşeni aşteaptă rezultatele autopsiei în cazul doctoriţei Orsolya Benedek, ucisă de iubitul ei. Tânărul de 27 de ani e de 2 zile în arest preventiv.

Autopsia în cazul Orsolya Benedek are un rol foarte important în reconstruirea filmului evenimentelor tragice, soldate cu moartea doctoriţei de 32 de ani. Se pare că, la audieri, Barni Bara, iubitul victimei, cel care e suspectat de uciderea ei, a încercat să ascundă ce s-a întâmplat.

Nu este foarte clar ce s-a întâmplat între medic şi agresor, iar rezultatele necropsiei vor fi astfel, de mare folos pentru investigatori.

Pe acelaşi subiect

Familia medicului se pregăteşte de înmormântare. Sunt momente teribile. Cu ceva timp în urmă, chiar tatăl Orsolyei i-ar fi făcut cunoştinţă cu cel care i-a devenit călău. Părintele doctoriţei şi individul au fost, se pare, colegi de muncă.

La spitalul din Târgu Mureş, colegii şi prietenii medicului acceptă cu greu vestea că Orsi, aşa cum îi spuneau ei, nu mai e în viaţă.

"Era o persoană veselă, nu emotivă, nu cu depresii sau să aibă alte gânduri. Iubea viaţa", spune Nelu Sima, un fost coleg de la SMURD al Orsolyei Benedek.

Barni Bara e în arest preventiv, de mai bine de 48 de ore. Anchetatorii cred că nu şi-a putut stăpâni agresivitatea, după o ceartă spontană şi nu l-au acuzat de omor cu premeditare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Rezultatele autopsiei, cruciale pentru a oferi răspunsuri în cazul morţii medicului Orsolya Benedek, din Târgu Mureş