Antena Meniu Search
x

Noi imagini de la locul unde a fost găsită doctorița Orsolya Benedek. Cadavrul medicului din Târgu Mureș a fost acoperit cu NISIP ȘI LEMNE de criminal (VIDEO)

Detalii noi apar în ancheta privind moartea medicului Orsolya Benedek, din Târgu Mureș. Doctorița a fost victima iubitului ei, care a încercat să ascundă crima.

Vezi și

Detalii noi apar în ancheta privind moartea medicului Orsolya Benedek, din Târgu Mureș. Doctorița a fost victima iubitului ei, care a încercat să ascundă crima.

Apar noi informații despre crima care a provocat oroare în Mureș. Surse din anchetă spun că, după crimă, trupul doctoriței Orsolya Benedek a fost aruncat într-un canal de apă din curtea casei lui Bara Barni, iubitul ei.

Ucigașul a acoperit cadavrul cu nisip și lemne, în încercarea disperată de a ascunde crima. Inițial, informațiile legate de descoperirea corpului au fost confuze. Surse apropiate anchetatorilor au spus că trupul femeii de 32 de ani ar fi fost aruncat în fântâna din curte.

Pe acelaşi subiect

Iar în presa locală de limbă maghiară era varianta că Orsolya Benedek ar fi fost îngropată. Surse din anchetă au precizat astăzi că a fost nevoie de ajutorul pompierilor pentru a îndepărta apa din canal, iar, apoi, polițiștii au folosit cazmale pentru a da la o parte nispul cu care ucigașul a acoperit cadavrul.

Corpul neînsuflețit era la mică adâncime, precizează aceleași surse. Suspectul în acest caz sinistru este iubitul victimei, Bara Barni, aflat acum în arest preventiv pentru 29 de zile, sub acuzația de omor. Iar casa lui e acum sigilată de criminaliști.

Potrivit localnicilor, individul de 27 de ani e căsătorit și are un copil mic, însă, de câteva săptămâni soția a plecat, pentru că Barni ar fi fost violent. Vecinii spun că și-ar fi agresat frecvent nevasta și, în plus, ar fi avut patima jocurilor de noroc.

”A băgat groaza în sat”, spune un localnic.

Barni e cel care a luat-o cu mașina, duminica trecută, pe Orsolya Benedek din parcarea unui centru comercial, ultimul loc în care ea a fost văzută.

Polițiștii din Mureș fac, în continuare, eforturi, pentru a reconstitui întregul film al acestei crime macabre. Informațiile ajung însă foarte greu la public, mai ales că familia medicului a cerut discreție în jurul acestui caz tragic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Noi imagini de la locul unde a fost găsită doctorița Orsolya Benedek. Cadavrul medicului din Târgu Mureș a fost acoperit cu NISIP ȘI LEMNE de criminal (VIDEO)