Antena Meniu Search
x

Jaf ca-n filme la direcția de taxe și impozite locale Galați. Supărați că nu au găsit bani în seif, spărgătorii au vandalizat clădirea instituției

Spargere ca în filmele de comedie în judeţul Galaţi. Atunci când vine vorba de infracţiuni, hoţii par să depăşească orice imaginaţie. Aşa se face că acum două nopţi, ţinta vizată de grupul infracţional a fost... chiar sediul direcției de taxe și impozite locale. Dar pentru că socoteala de acasă nu se potriveşte mai niciodată cu cea din târg, infractorii nu au găsit banii mult visaţi. Furioşi nevoie mare că planul le-a eşuat, aceştia au vandalizat clădirea instituţiei de stat. Poliţiştii încearcă acum să îi identifice pe autori.

de Adrian Obreja

la 06.10.2023, 09:02

Vezi și

La nici jumătate de oră de la încheierea programului, hoţii au pătruns în curtea sediului direcției de taxe și impozite locale şi au început să taie toate cablurile aflate în exteriorul clădirii. Apoi au smuls gratiile de la uşa principală.

Primar: "Sunt cablurile de aici, de la STS, sunt toate cablurile tăiate."

Reporter: "Astea sunt de aici, de sus?" 

Primar: "Da, de aici de la cutie." 

Pe acelaşi subiect

Primar: "E smuls din perete, sunt smulse din perete că au fost cupoane băgate şi sudate."

La ora 20:06, o cameră de supraveghere aflată peste drum pe clădire suprinde momentul în care unul dintre indivizi aprinde o lanternă. Acesta îşi dă seama imediat de greşeala făcută şi în doar câteva clipe o opreşte. După ce au reuşit să pătrundă în clădire, indivizii au încercat să forţeze uşile birourilor în căutarea banilor. Ţinta era de fapt uşa casieriei.  

Primar: "Aici numai s-au jucat, au tras, au smuls..."

Reporter: "Aici au smuls."

Primar: "Au smuls tot, da."

Reporter: "Aici ce era, camere?"

Primar: "Da, camere."

Sediul instituției, vandalizat de cei care au dat spargerea

Norocul părea că le-a surâs atunci când au dat peste seif, însă fericirea nu a durat mult. Hoţii şi-au dat seama că banii mult visaţi nu se aflau nici acolo. Drept răzbunare că planul a dat greş, au vandalizat birourile. 

Adrian Obreja, reporter Observator: "Pe holuri şi în birouri au fost descărcate două stingătoare de incendii pentru a-şi acoperi urmele."     

Două ore mai tâziu, la 22:38, lumina lanternelor este din nou zărită, de data aceasta pentru ultima oară înainte ca infractorii să părăsească sediul instituţiei. Poliţiştii îi caută acum pe autori. În județul Galați aceasta este cea de-a patra spargere a unei instituții publice în decurs de aproximativ un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Jaf ca-n filme la direcția de taxe și impozite locale Galați. Supărați că nu au găsit bani în seif, spărgătorii au vandalizat clădirea instituției