Antena Meniu Search
x

Video Jaf în stil mare, în Maramureș. Hoți de combustibil, surprinși de o cameră de supraveghere în timp ce golesc rezervoarele unor utilaje

Șase hoți din Satu Mare și Maramureș au dat lovitura de mai multe ori, după ce au furat combustibil din rezervoarele utilajelor, camioanelor şi autobuzelor parcate în mai multe zone din oraşul Tăuții Măgherăuș. Patru bărbați au fost prinși de oamenii legii și trimiși după gratii. 

de Redactia Observator

la 29.01.2023, 08:46

Vezi și

Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Asta au aflat pe pielea lor şi patru hoţi din Maramureş, prinşi în această săptămână de poliţişti după ce au dat mai multe tunuri. Cei patru indivizi au furat combustibil din rezervoarele utilajelor, camioanelor şi autobuzelor parcate în mai multe zone din oraşul Tăuții Măgherăuș. 

Hoții surprinși de o cameră de supraveghere

Hoţii au fost surprinşi de o cameră de supraveghere în momentul în care au intrat într-o curte unde erau parcate mai multe utilaje mari, le golesc rezervoarele şi se fac nevăzuţi. Nu au apucat să se bucure prea mult de lovitură, pentru că poliţiştii i-au prins la scurt timp. 

Conform autorităţilor, în perioada noiembrie-decembrie 2022, șase bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani din județele Satu Mare și Maramureș, ar fi furat combustibil din rezervoarele mai multor autovehicule care aparțin unor persoane juridice și persoane fizice. Oamenii legii, în urma cercetărilor, au obţinut probe cu privirea la săvârşirea şi altor fapte similare pe raza altor localități din județele Maramureș și Satu Mare. Polițiștii din Tăuții Măgherăuș au dispus reținerea a patru din hoții de combustibil, toți fiind cercetați în aceeași cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Jaf în stil mare, în Maramureș. Hoți de combustibil, surprinși de o cameră de supraveghere în timp ce golesc rezervoarele unor utilaje