Antena Meniu Search
x

Video Jaf incredibil la Tecuci: 81 de kg de fasole, furate din sediul Asistenţei Sociale. "Săracii au furat de la săraci"

Banda de hoţi care teroritează de câteva luni Galaţiul loveşte din nou! Ultima spargere a fost dată în magazia Direcţiei de Asistenţă Socială din Tecuci, acolo unde hoţii au poftit la fasole! Incidentul se întâmplă în contextul în care, în ultima vreme, instituţiile publice din Galaţi au fost jefuite una după alta ca într-un sat fără câini. Este vorba despre Consiliul Județean, societatea de distribuire a apei potabile, dar şi Casa de Asigurări de Sănătate. Toate au intrat, rând pe rând, în vizorul hoţilor care sunt în continuare ne negăsit. 

de Adrian Obreja

la 02.02.2023, 16:42

Vezi și

La fel ca în cazul jafului care a avut loc la Casa de Asigurări de Sănătate din Galaţi, hoţii au intrat prin spatele clădirii, acolo unde nu erau amplasate camere de supraveghere. 

Adrian Obreja, reporter Observator: Hoţii au intrat în clădire pe acel geam, iar această uşă fiind închisă. Au pătruns în magazie pe acea fereastră mică şi tot pe acolo au şi ieşit. 

Manole Mariana, directoare Dir. Asis. Socială Tecuci: Când am venit la serviciu era geamul la cantina de ajutor social deschis. Am constatat că lipseşte o cantitate de fasole. 81 de kilograme. Era ambalată în saci de 5 kilograme şi de 10 kilograme.

În sediul instituţiei funcționează și cantina socială. Iar în magazie mai erau și alte alimente de care, însă, hoţii nu s-au atins. S-au întors totuşi după câteva zile, cu forţe proaspete. 

Pe acelaşi subiect

Manole Mariana, directoare Dir. Asis. Socială Tecuci: Când am venit la serviciu, am constatat că iarăşi geamul a fost din nou forţat, dar nu au reuşit să mai intre pentru că era asigurat. 

Prejudiciul se ridică la valoarea de 800 de lei

Prejudiciul se ridică la valoarea de 800 de lei. Conducerea instituției crede că cei care au dat spargerea sunt chiar beneficiari ai serviciilor sociale.

Manole Mariana, directoare Dir. Asis. Socială Tecuci: Cred că săracii au furat de la săraci. 

Mircea Lupașcu, consilier primăria Tecuci: După spargere am luat măsuri în aşa fel încât să nu mai fie posibil acest lucru nici această parte vulnerabilă a cădirii şi am montat o cameră în spatele clădirii iar în interior am montat un sistem de alarmă. 

Direcţia de asistenţă socială este a patra instituție publică jefuită în Galați în ultimele 3 luni. Primul jaf a avut loc în noiembrie, anul trecut, la societatea de furnizare a apei, apoi a urmat consiliul județean, iar săptămâna trecută casa de asigurări de sănătate. 

Ciprian Stoica, IPJ Galați: A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de furt, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comisă această faptă.  

În niciunul dintre aceste patru cazuri de spargeri nu au fost identificați autorii. Sunt în continuare căutați de poliție. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Jaf incredibil la Tecuci: 81 de kg de fasole, furate din sediul Asistenţei Sociale. "Săracii au furat de la săraci"