Antena Meniu Search
x

Video Jaf la drumul mare. Semnele reflectorizante de pe parapete, furate de hoţii din Gorj înainte de inaugurarea şoselei

Jaf la drumul mare, la propriu. Autorităţile din judeţul Gorj se confruntă cu un fenomen atipic şi extrem de periculos pentru şoferi. Semnele reflectorizante de pe drumuri sunt noua pasiune a hoţilor. Ca prin minune, avertizoarele de pe varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu au dispărut chiar înainte de inaugurare. Constructorul e nevoit acum să le înlocuiască, dar astfel de incidente au mai fost semnalate si pe alte rute. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 09.11.2023, 14:40

Vezi și

Este pusă în periculos siguranţa participanţilor la trafic iar potrivit legii această infracţiune se pedepseşte chiar şi cu 3 ani de închisoare. Zeci de elemente reflectorizante care erau montate pe parapetele de pe marginea drumului pe varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu au dispărut după doar 2 zile după ce au fost montate. "Ochii de pisică" au dispărut şi din alte zone, există paznici pe şantierul centurii, dar aceştia supraveghează în special utilajele.

Şoseaua, nefinalizată din 2016

Chiar dacă nu costă foarte mult, acestea sunt foarte importante pentru şoferi, sunt esenţiale mai ales pe timpul nopţii sau pe timp de ceaţă. Centura municipiului Târgu Jiu este o investiţie care este finalizată cu greu. Luna viitoare ar trebui să fie deschisă circulaţia pe jumătate din traseu, adică pe 10 km. Lucrările ar fi trebuit să fie gata din 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Jaf la drumul mare. Semnele reflectorizante de pe parapete, furate de hoţii din Gorj înainte de inaugurarea şoselei