Antena Meniu Search
x

Video Jaf la o casă de schimb valutar din Cluj, după ce hoţul a dat cu spray lacrimogen spre angajată

Jaf la o casă de schimb valutar din Cluj, duminică după-amiază. Un hoţ a intrat în incintă şi a dat cu spray lacrimogen spre angajată.

de Monica Palade

la 17.10.2021, 21:51

Vezi și

Individul a luat caseta cu bani, însă emoţionat şi panicat a scăpat-o de pământ, iar banii s-au împrăştiat pe jos. Potrivit poliţiştilor, hoţul a reuşit să fugă. Nu se ştie dacă a plecat şi cu o parte din bani sau alte bunuri de valoare. Un inventar ulterior urmează să stabilească acest lucru. Din primele informaţii, tâlharul ar fi avut complici. Toţi sunt acum căutaţi de poliţişti şi ar putea fi acuzaţi de tâlhărie calificată, informează reporterul Observator Alex Prunean.

În momentul incidentului, horţul purta mască şi perucă. A fost lovit cu pumnul de un trecător, dar tot a reuşit să fugă. Oamenii legii spun că este o chestiune de ore până la prinderea sa, pentru că a lăsat indicii, cel mai probabil lucruri personale. 

Ce spun poliţiştii

În jurul orei 15.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizatã cu privire la faptul cã, o persoană ar fi sustras bunuri din interiorul unei case de schimb valutar.

La fața locului s-a deplasat echipa operativã constituită la nivelul Ipj Cluj, fiind efectuate investigații pentru comiterea faptei de tâlhărie calificată, în vederea identificării autorului faptei, stabilirii imprejurărilor comiterii acesteia, precum și a prejudiciului cauzat.

Cercetările preliminare au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase dupa utilizarea unui spray iritant-lacrimogen asupra angajatului societății.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Jaf la o casă de schimb valutar din Cluj, după ce hoţul a dat cu spray lacrimogen spre angajată