Antena Meniu Search
x

Jaful de la casa de pariuri din Târgu Jiu, filmat de camerele de supraveghere (Video)

Jaful comis, marţi seara, la o casă de pariuri din centru oraşului Târgu Jiu, a fost filmat de camerele de supraveghere.

Vezi și

Jaful comis, marţi seara, la o casă de pariuri din centru oraşului Târgu Jiu, a fost filmat de camerele de supraveghere.

În imagini apare un tânăr cu barbă, îmbrăcat într-un trening de culoare galbenă, care intră sediul agenţiei de pariuri şi, după câteva minute, iese în fugă. 

După ce a lovit-o şi ameninţat-o pe angajata agenţiei cu cuţitul, hoţul a plecat cu 17.500 de lei. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hoţul de la agenţia de pariuri e liber

Jaful de la casa de pariuri din centrul oraşul Târgu Jiu a avut loc aseară, în jurul orelor 22.00, iar tâlharul este în continuare liber.

"A intrat cu un cuţit. A intrat peste fata care era în agenţie. Binenţeles, femeia speriată, cu doi copii acasă, nu te mai gândeşti la prostii din astea, i-a dat toţi banii. Şi-a luat şi câteva peste faţă. Vreo 17.000", a declarat pentru Observator administratorul casei de pariuri, Mircea Jerca.

Omul crede că individul şi-a premeditat fapta.

"Fata spune aşa: că a venit cu 5 minute mai devreme, a întrebat de program. Şi, după 4-5 minute s-a întors, a rugat-o să-i schimbe 50 de lei, s-a deschis, a scos un cuţit şi...a început nebunia. După atac, barbatul a fugit. Abia atunci, angajata agenţiei de pariuri a sunat la 112", a mai spus administratorul casei de pariuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Jaful de la casa de pariuri din Târgu Jiu, filmat de camerele de supraveghere (Video)