Antena Meniu Search
x

Video Jandarmul care s-a sinucis la ambasada Turkmenistanului era divorțat, avea un copil bolnav și se certase cu iubita

Sinucidere misterioasă la ambasadă. Un jandarm a fost găsit mort, azi-noapte, în faţa unei clădiri diplomatice din centrul Bucureştiului!

de Redactia Observator

la 16.06.2024 , 21:03

Tragedia a avut loc în cartierul de lux Floreasca, la ambasada Turkmenistanului. Jandarmul şi-a luat zilele cu pistolul de serviciu, puţin după miezul nopţii. Colegii lui au alergat imediat la el şi au chemat ambulanţa, dar bărbatul de 44 de ani nu a mai putut fi salvat. 

Moartea lui este înconjurată de mister pentru că nu a lăsat niciun bilet de adio. Surse din interiorul anchetei spun, însă, că era divorțat, avea un copil bolnav şi de curând se certase cu noua iubită.

Ofiţerul lucra de aproape 10 ani la Jandarmerie şi trecuse cu brio ultimul test psihologic acum nouă luni. Ancheta care a început va clarifica dacă problemele personale sau cele de serviciu l-au împins la gestul extrem.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Jandarmul care s-a sinucis la ambasada Turkmenistanului era divorțat, avea un copil bolnav și se certase cu iubita