Antena Meniu Search
x

Un jandarm, găsit mort la Ambasada Turkmenistan din Bucureşti. Bărbatul de 44 de ani s-ar fi sinucis

Un jandarm în vârstă de 44 de ani a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistan din Bucureşti, de către colegii săi care patrulau între obiective. 

de Redactia Observator

la 16.06.2024 , 11:52

Un jandarm, găsit mort la Ambasada Turkmenistan din Bucureşti. Bărbatul de 44 de ani s-ar fi sinucis - Facebook

Aceştia au observat că bărbatul, care se afla în postul de pază, nu se mişcă şi s-au apropiat. Au constatat că aveau o plagă împușcată la nivelul pieptului și nu prezenta semne vitale. Cel mai probabil, a recurs la sinucidere. 

Jandarmul era angajat din 2005 şi fusese declarat apt psihologic.

Ce spune Jandarmeria

Articolul continuă după reclamă

În data de 15 iunie 2024, în jurul orei 01:20, la unul dintre obiectivele aflate în responsabilitatea Jandarmeriei Capitalei, echipajul auto care executa patrularea între obiective a observat faptul că jandarmul din postul de pază avea o plagă împușcată la nivelul pieptului și nu prezenta semne vitale.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, echipajul medical sosit la fața locului a confirmat decesul. Menționăm faptul că subofițerul este cadru al Jandarmeriei Române din anul 2005 și, de-a lungul carierei militare, conform carnetului psihologic, nu a fost identificat cu tulburări de natură psihologică.

În ultimii cinci ani, acesta a fost declarat "apt psihologic" în urma susținerii evaluărilor periodice, nefiind consemnate aspecte problematice care să necesite includerea în programe de monitorizare. De asemenea, ultima testare psihologică a susținut-o în data de 26.09.2023, fiind declarat "apt psihologic".

Pe rolul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București a fost înregistrat un dosar penal privind moartea suspecta a persoanei. În cauză, se efectueaza cercetări cu sprijinul politiștilor din cadrul Poliției Capitalei - Serviciul Omoruri.

Ne exprimăm regretul profund pentru pierderea colegului nostru, în vârstă de 44 de ani, și rămânem alături de familia sa pentru totdeauna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » Un jandarm, găsit mort la Ambasada Turkmenistan din Bucureşti. Bărbatul de 44 de ani s-ar fi sinucis