Antena Meniu Search
x

Video ”Jardel”, din nou cel mai mare porc din România, după ce ”Marcel” a ajuns sarmale. Pe locul 2 e ”Messi” din Timiș, cu aproape 600kg

Cel mai mare porc de Crăciun din România a intrat în istorie, dar şi în oala cu sarmale. Avea 700 de kilograme şi trăia în Oltenia. Fiecare membru din familia fermierului va primi 100 de kilograme de carne. 

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 20:16

Vezi și

Ştefan Mic se laudă cu cel mai mare porc din ţară. L-a crescut de mic în ferma sa de lângă Craiova, iar astăzi s-a hotărât să îl jertfească pe altarul bucatelor de Crăciun. S-a bucurat să afle că purcelul avea cu peste 100 de kilograme mai mult decât Jardel, adversarul lui din Prahova.  

"E crescut de mic. Am făcut măsurători cu nişte medici veterinari, iar din calculele lor a ieşit 714 kilograme. A crescut la peste 700 de kilograme în doi ani, nu ne închipuiam că o să ajungă la greutatea asta", a spus proprietarul porcului, Ştefan.

"Messi" din Timiş joacă şi el la categoria grea

Cu un asemenea porc de Crăciun, masa de sărbători nu va fi uşoară pentru familia lui Ştefan Mic. Cu bunici şi copii sunt şapte guri pofticioase, care deja fac meniuri din animalul de peste 700 de kilograme. Vecinii care au trecut prin faţa porţii şi-au făcut cruce şi umplut de urări insinuante norocoasa familie.

Marcel şi Jardel nu sunt singurii porci faimoşi care cântăresc peste o jumătate de tonă. O altă vedetă ne-a fost trimisă pe Fii Observator. Messi este din Timiş şi joacă tot la categoria grea: are aproape 600 de kilograme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » ”Jardel”, din nou cel mai mare porc din România, după ce ”Marcel” a ajuns sarmale. Pe locul 2 e ”Messi” din Timiș, cu aproape 600kg