Antena Meniu Search
x

Video Judecătoarea din dosarul Vlad Pascu rămâne în dosar şi la următorul termen. Ancuţa Popoviciu a gafat în lanţ la prima înfăţişare

Judecătoarea din dosarul Vlad Pascu, şoferul drogat care a produs o tragedie vara trecută în 2 Mai, se va ocupa în continuare de proces, chiar dacă este anchetată pentru comportament neadecvat. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 06.03.2024, 09:38

Vezi și

Este o procedură anevoioasă şi prima etapă nu presupune ca inspectorii de la Inspecţia Judiciară să se deplaseze la Judecătoria Mangalia. Aceştia vor trebui să stabilească în termen de 45 de zile, dacă se decide clasarea cauzei sau, dimpotrivă, începe cercetarea disciplinară a judecătoarei.

Ancuţa Popoviciu a gafat în lanţ la prima înfăţişare

Abia după această etapă, dacă se constată nereguli, se vor deplasa la judecătoria Mangalia unde vor face verificări, vor cere documente sau înregistrarea şedinţei de judecată, precum şi pentru a discuta cu magistratul.

În cazul admiterii sesizării, judecătoarea va fi deferită Consiliului Superior al Magistraturii pentru a se lua o măsură de sancţionare.

La noul termen pe fond al procesului din data de 14 martie, părinţii celor doi studenţi ucişi în accidentul tragic provocat de Vlad Pascu vor da din nou ochii cu magistratul care i-a întrebat dacă Sebastian Olariu, unul dintre tinerii morţi, se află în sala de judecată şi care i-a sfidat pe toată perioada procesului mestecând gumă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Judecătoarea din dosarul Vlad Pascu rămâne în dosar şi la următorul termen. Ancuţa Popoviciu a gafat în lanţ la prima înfăţişare