Antena Meniu Search
x

Jurnalul Naţional apare împreună cu „Poveste de Crăciun", una dintre cele mai populare cărţi ale lui Charles Dickens

În apropierea Sărbătorilor, Jurnalul Naţional a pregătit o surpriză pentru copii şi nu numai! Astăzi, apare împreună cu ziarul „Poveste de Crăciun", una dintre cele mai populare cărţi ale lui Charles Dickens.

Vezi și

Este povestea lui Ebenezer Scrooge, un bătrân zgârie-brânză, căruia nu îi pasă deloc de oamenii din jurul său şi pentru care banul reprezintă singurul scop în viaţă.

În Ajunul Crăciunului este vizitat de fantoma fostului său partener, Jacob Marley, care a murit în această zi, în urmă cu şapte ani. El îi spune lui Scrooge că va fi vizitat de trei fantome - cea a Crăciunului Trecut, cea a Crăciunului Prezent şi cea a Crăciunului Viitor.

Cartea lui Dickens elogiază spiritul Crăciunului, subliniind totodată forţa acestei sărbători de a aduce armonie în viaţa oamenilor. O ediţie frumos ilustrată, ideală pentru a fi dăruită micuţului tău! Cartea este disponibilă de astăzi, la toate chioşcurile de ziare, numai cu Jurnalul Naţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Jurnalul Naţional apare împreună cu „Poveste de Crăciun", una dintre cele mai populare cărţi ale lui Charles Dickens