Antena Meniu Search
x

Curs valutar

''Justiţiarul de Berceni'', târât pe capota unei mașini 1.6 kilometri, prin București, după ce a sărit în ajutorul unei fete agresate

Un şofer de 41 de ani a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, după ce ar fi transportat un om pe capota maşinii, pe o distanţă de aproximativ 1,6 km, pe străzile din Sectorul 3 al Capitalei. Victima ar fi cunoscutul youtuber "Justiţiarul de Berceni".

de Redactia Observator

la 03.08.2023 , 13:48

''Justiţiarul de Berceni'' ''Justiţiarul de Berceni'', târât pe capota unei mașini 1.6 kilometri, prin București, după ce a sărit în ajutorul unei fete agresate - Observator

"La data de 02.08.2023, în jurul orei 01,45, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul (un bărbat de 41 de ani) a transportat persoana vătămată (un bărbat de 22 de ani) pe capota motor a autoturismului pe care îl conducea, rulând pe artere intens circulate din municipiul Bucureşti, Sector 3, pe o distanţă de aproximativ 1,6 km, punând în pericol viaţa victimei", a transmis joi Parchetul Capitalei, potrivit Agerpres.

Incidentul ar fi pornit după ce o fată de 14 ar fi cerut ajutor, susţinând că este agresată de un bărbat. Potrivit unor surse judiciare, în apărarea ei a venit Alexandru Dumitru Costandachi, cunoscut ca "Justiţiarul de Berceni". El ar fi încercat să-l prindă pe şofer, însă a fost luat pe capota maşinii şi plimbat pe străzi.

"Justiţiarul de Berceni" are probleme cu legea. Și-a hărțuit fosta iubită

Articolul continuă după reclamă

"Justiţiarul de Berceni" este popular pe reţelele de socializare pentru acţiunile sale, prin care încearcă să-i prindă pe agresori şi să-i predea Poliţiei.

El are însă şi probleme cu legea. A fost trimis în judecată pentru că şi-ar fi hărţuit fosta iubită, fiind condamnat în instanţă la plata unei amenzi penale de 12.000 lei şi să-i achite fostei iubite daune morale de 20.000 lei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » ''Justiţiarul de Berceni'', târât pe capota unei mașini 1.6 kilometri, prin București, după ce a sărit în ajutorul unei fete agresate