Antena Meniu Search
x

Video "A fost luat pe sus și dus la secție". Fosta prietenă a "Justițiarului din Berceni" a trecut prin clipe de groază după ce bărbatul a încălcat ordinul de protecţie

La doar câteva ore după ce polițiștii i-au montat o brățară electronică la picior, "Justițiarul de Berceni" a uitat de ordinul de protecție. Polițiștii l-au dus la secție, după ce dispozitivul electronic l-a suprins la mai puțin de 200 de metri de fosta iubită. Bărbatul spune că e o coincidență nefericită, asta în timp ce victima crede că, în realitate, aşa-zisul justițiar testa terenul.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.11.2022, 19:04

Vezi și

Șase ore și treizeci de minute de liniște. De atât s-a bucurat Diana, fosta iubită a "Justițiarului de Berceni", după ce a cerut un ordin de protecție împotriva tânărului. La ora 22 și 30 de minute, telefonul fetei a început să sune. Bărbatul se afla la mai puțin de 200 de metri de ea. "A fost luat pe sus și dus la secție să dea declarații. Nu vreau să știu cum era când nu avea brățara asta", spune Diana, fosta prietenă a bărbatului. Mai bine de două ore, Alexandru Constandachi a dat explicaţii poliţiştilor.

Așa-zisul justițiar s-a ales cu brățara electronică după ce şi-a hărţuit fosta iubită

În fața agenților, tânărul a declarat că se afla la volanul mașinii, în mers, în momentul în care brățara s-a declanșat. După ce au lămurit situația, polițiștii l-au lăsat să se întoarcă acasă. Acolo unde a ținut să intre live pe Instagram, ca să își liniștească urmăritorii. "Nu a trecut nimeni intenționat să sune alarma. Cine dracu ar avea chef să se ducă la secție, să stea două ore? Eu, din păcate, sunt o persoană mult mai elevată ca să îmi pierd timpul cu show-uri din astea grotești", a declarat Alexandru Constandachi.

Așa-zisul justițiar s-a ales cu brățara electronică după ce şi-a hărţuit fosta iubită cu mesaje, apeluri și vizite nedorite. "Nu zic că ceea ce am făcut, că am căutat-o obsesiv e ok, nicidecum, Doamne ferește!", a declarat Alexandru Constandachi. În cazul în care bărbatul va continua să încalce ordinul riscă să ajungă în arest. Luni, procurorii ar putea cere extinderea perioadei de protecție. În ultimii opt ani, aproape 500 de femei au fost ucise de partenerii lor. Iar de la începutul acestui an, autoritățile au înregistrat peste 70.000 de cazuri de violență domestică. În sprijinul victimelor, Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse a pus la dispoziție numărul de telefon gratuit 0800-500-333.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » "A fost luat pe sus și dus la secție". Fosta prietenă a "Justițiarului din Berceni" a trecut prin clipe de groază după ce bărbatul a încălcat ordinul de protecţie