Antena Meniu Search
x

Video Justiţiarul din Berceni a încălcat ordinul de restricţie la câteva ore după montarea brăţării de monitorizare. Era la mai puţin de 200 de metri de fosta iubită

Aşa zisul Justiţiar din Berceni a încălcat ordinul de restricţie impus de poliţişti chiar la câteva ore după montarea unei brăţări de monitorizare. Datele electronice au arătat că era la mai puţin de 200 de metri de fosta iubită, cea care l-a şi reclamat la poliţie. Individul a devenit celebru pentru capcanele pe care le întindea pe internet celor care ademeneau minore și încercau să profite de ele. Doar că fostele lui partenere susţin că însuşi "justiţiarul" era de fapt un hărţuitor. După doi ani în care poliţia a ignorat cazul, ieri s-a ales cu o brăţară electronică la picior. Un moment simbolic, în condiţiile în care ieri a fost ziua internaţională pentru elimininarea violenţei asupra femeilor, într-o ţară care numără 70.000 de agresiuni în familie în ultimul an. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.11.2022, 08:34

Vezi și

Alexandru Constandachi sau Justiţiarul de Berceni. Un tânăr devenit "model" după ce şi-a făcut o misiune să-i prindă pe cei care ademenesc minore pe internet. Un personaj cu sute de mii de vizualizări, like-uri şi comentarii. În realitate, sub masca de supererou s-ar ascunde un individ periculos care îşi hărţuieşte şi agresează partenerele de viaţă. O fostă iubită a deschis cutia Pandorei. A povestit iadul prin care a trecut după ce a îndrăznit să se despartă de el. 

  

Diana, fosta iubită: De două ori pe zi, zi de zi la uşa mea. A bătut, a sunat la sonerie încontinuu. Mă aştepta pe scări şi în faţa blocului.

Justiţiarul din Berceni a primit o brăţară electronică de monitorizare

Pe acelaşi subiect

Tânăra are ca probă sute de apeluri telefonice, mesaje pe Whatsapp şi e-mail-uri în care individul ba îi cere iertare, ba o jigneşte. Individul nu s-a oprit aici. Într-o zi a aşteptat-o în holul blocului. În imagini se vede cum Alexandru Constandachi încearcă să o ia în braţe forţat şi s-o oprească din drum. 

Diana, fosta iubită: Am încercat să-l ignor, dar mă imobiliza şi nu mă lăsa să ies din bloc. Am scos spray-ul paralizant şi i-am spus să nu se mai apropie de mine.

Explicaţia lui?

Alexandru Constandachi: Videoclipul din scară este scos din context. Voiam să vorbesc cu ea, ea nu dorea, trebuia s-o las în pace. Dar fiind atât de indrăgostit. Aşa îi plăcea ei!

Imediat după incident, tânăra i-a făcut plângere penală. De doi ani, dosarul a rămas într-un sertar. Pentru Observator, anchetatorii anunţau dimineaţă că încă cercetează faptele. Între timp însă s-au răzgândit. Individul a primit o brăţară electronică de monitorizare la picior. 

Alexandru Constandachi: M-am ales cu asta...Tadam! E brăţară de monitorizare. 

După dezvăluirile tinerei, alte foste iubite au prins curaj şi au povestit prin ce au trecut cu bărbatul. Femeile au postat conversaţiile cu individul. 

Gabriel Diaconu, psihiatru: De fapt aici vorbim despre elementul sociopat, al escrocului, al omului care se bizuie pe încrederea și naivitatea oamenilor.

După dezvăluiri,unul dintre fanii Justiţiarului i-a trimis fostei iubite o poză cu un pistol în care o ameninţă. S-a lăudat inclusiv că a fost invitat de câteva licee din Bucureşti să povestească despre faptele sale de bravură. În realitate...Conducerea instituțiilor de învățământ recunoaște că tânărul nu le-a trecut niciodată pragul și mai mult decât atât, nici n-ar fi știut de aceste întâlniri.

În licee nu a fost, în schimb a fost invitat în Parlament la consultările pentru o lege privind combaterea abuzului sexual asupra copiilor în mediul online. 

Violenţa domestică este o problemă socială gravă în România. La fiecare 30 de secunde, o româncă este bătută. În ultimii opt ani, aproape 500 de femei au fost ucise de partenerii lor. Iar România este codaşă când vine vorba de ocrotirea victimelor. Peste 70.000 de cazuri de violență domestică au fost înregistrate, de la începutul acestui an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Justiţiarul din Berceni a încălcat ordinul de restricţie la câteva ore după montarea brăţării de monitorizare. Era la mai puţin de 200 de metri de fosta iubită