Antena Meniu Search
x

Kilograme de droguri trimise prin curier din Spania în România. Schema prin care suspecţii au încercat să păcălească autorităţile

Trei persoane au fost reținute de polițiștii și procurorii DIICOT pentru trafic de droguri. 15 kilograme de cannabis au fost trimise, printr-o firmă de coletărie, din Spania în România. Potrivit IGPR, două dintre persoanele bănuite ar fi mers în Spania, de unde ar fi expediat, prin intermediul unei firme de coletărie, aproximativ 15 kilograme de cannabis. Este vorba de două colete conținând 8, respectiv 7 kilograme de droguri.

de Redactia Observator

la 23.03.2023 , 18:25

Kilograme de droguri trimise prin curier din Spania în România
Kilograme de droguri trimise prin curier din Spania în România - Poliţia Română

Cele două persoane bănuite s-ar fi întors apoi în țară ca să ridice coletele. Astfel, miercuri, au fost organizate două acțiuni de prindere în flagrant delict a patru persoane bănuite, care s-au prezentat, în vederea ridicării drogurilor, în municipiul Suceava și orașul Gura Humorului.

Ulterior, joi, procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc. Tot joi va fi sesizat Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile a celor 3 persoane reținute în cauză.

Față de cea de-a patra persoană, procurorii DIICOT au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Kilograme de droguri trimise prin curier din Spania în România. Schema prin care suspecţii au încercat să păcălească autorităţile