Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, apel către populație: "Români, lăsați între 11 și 13 pensionarii să își facă aprovizionarea"

Klaus Iohannis a făcut un apel la populație, luni după-amiază, pentru protejarea persoanelor din categoriile de risc în cazul infectării cu noul coronavirus.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.03.2020, 14:28

Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis, întâlnire la Palatul Cotroceni cu o parte din membrii Executivului Orban, 30 martie 2020 - Administrația Prezidențială

Klaus Iohannis a făcut un apel la populație, luni după-amiază, pentru protejarea persoanelor din categoriile de risc în cazul infectării cu noul coronavirus.

Președinte a făcut referire la intervalul special din zi în care pensionarii pot părăsi domiciliul pentru cumpărături, îndemnând ca restul cetățenilor să își facă aprovizionarea la alte ore.

"Avem 2.000 de cazuri de Covid-19, este mult. Trebuie să ne străduim mai bine, se respectăm mai bine și mai mult indicațiile autorităților", a fost de părere președintele.

"Autoritățile și-au făcut treaba, există norme în vigoare, depinde de noi toți să le respectăm. Vă rog să îi protejăm pe cei din categoriile vulnerabile, haideți să îi protejăm pe cei peste 65 de ani. S-a stabilit un interval, între 11 și 13, haideți să lăsăm acest interval doar lor. Dragi români, lăsați între 11 și 13 pensionarii să își facă aprovizionarea. Noi avem tot restul zilei", a declarat Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis, apel către populație: "Români, lăsați între 11 și 13 pensionarii să își facă aprovizionarea"