Video

Klaus Iohannis, mesaj de Paşte pentru români: "Forța națiunii noastre este de nezdruncinat”.

De Monica Palade.
Publicat: 01.05.2021, 19:04.
Actualizat: 01.05.2021, 19:04

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Paşte pentru creştinii care sărbătoresc Paştele. Şeful statului a ţinut să mulţumească "tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății”.

În mesajul său, Klaus Iohannis a ţinut să precizeze că „forța națiunii noastre este de nezdruncinat”.

„Ne regăsim în taina sfântă a celei mai mari sărbători creștine, o celebrare a vieții și a speranței. Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare. Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi din cauza pandemiei de COVID-19, care continuă să afecteze întreaga lume. Vă mulţumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății”, spune preşedintele.

Forța națiunii noastre este de nezdruncinat

Citește și:

Totodată, şeful statului a ţinut să precizeze că munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze stau în credinţa de nezdruncinat a românilor.

„Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze - toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat. Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult. Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete. Hristos a înviat”, le transmite Klaus Iohannis românilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.