Antena Meniu Search
x

Video Klaus Iohannis: "Sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite"

Klaus Iohannis, preşedintele României, a ţinut un discurs, în care a precizat că sacrificiile pe care românii le fac în contextul pandemiei de coronavirus vor fi în curând răsplătite.

de Redactia Observator

la 03.04.2021, 14:26

Vezi și

Klaus Iohannis mulţumeşte pentru solidaritate şi responsabilitate

"Tuturor credincioşilor care sărbătoresc Duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile diasporei, le transmit Sărbători Binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate. În aceste momente avem nevoie mai mult ca oricând de credinţă şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă. Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de Covid-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi vom depăşi cu bine aceste momente grele. Vă mulţumesc pentru solidaritatea şi responsabilitatea de care aţi dat dovadă în tot acest timp.  Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite şi ne vom putea reîntâlni în siguranţă cu toti cei apropiaţi. Aceste zile de sărbătoare încărcate de profunde semnificaţii spirituale să vă aducă linişte sufletească, armonie şi generozitate faţă de semeni. Hristos a înviat, KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET! FROHE OSTERN!", a spus preşedintele, în mesajul său pentru Paştele Catolicilor.

De asemenea, preşedintele Iohannis a afirmat joi că soluţia pentru stoparea pandemiei şi de a recăpăta normalitatea este numai vaccinarea şi nu violenţa sau manifestări extremiste.

"Virusul care ne-a afectat dramatic existența în ultimul an nu dispare prin violență și manifestări extremiste, ci prin imunizarea cât mai multor oameni cu vaccinuri eficiente. În perioada imediat următoare vom primi un număr semnificativ de doze și astfel campania de vaccinare poate fi accelerată. Mulți dintre noi au pierdut pe cineva drag, alții au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Costurile sociale și economice au fost și continuă să fie uriașe. Putem însă să punem capăt acestei pandemii și îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării și să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare", a spus joi preşedintele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis: "Sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite"