Antena Meniu Search
x

Video "La Munchen, mă? Aşa ceva?" 100 de români, blocaţi pe aeroport din cauza viscolului. Au dormit pe banda de bagaje, fără apă sau mâncare

Călătorie de coşmar pentru 100 de români care au plecat seara trecută din Bucureşti cu destinaţia Munchen. Au decolat cu întârziere, au fost ţinuti o oră în aer şi alte patru ore au stat captivi în aeronavă la sol. Odată ajunşi în aeroport nu au mai putut să plece, pentru că toate cursele rutiere şi feroviare au fost anulate. Totul din cauza ninsorii puternice şi a viscolului. Oamenii au dormit pe jos sau pe banda de bagaje. Oficialii de la Bucureşti au emis avertizare de călătorie pentru Germania din cauza vremii. 

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 20:07

Vezi și

Aşa și-au petrecut noaptea în jur de 100 de români. Oamenii dorm pe bandă de bagaje a aeroportului din Munchen.

Oamenii au stat o noapte întreagă fără apă sau mâncare 

Lorin, pasager: Nu ne-a oferit mai nimic, deoarece programul de la aeroportul Munchen este până la 12 noaptea. Ce e după 12, nu mai există personal, nu mai există magazine, nu mai există nimic. Au început acolo, unde practic e recuperarea bagajelor de cală, abia pe la ora 6.

Avionul a plecat seară trecută de pe aeroportul din Otopeni, cu o întârziere de două ore. La aterizarea la Munchen, pasagerii spun că au fost ținuți patru ore în avion. 

Pe acelaşi subiect

Pasageră: Copiii plângeau. Lumea a început să se agite, se ridicau. Mamele efectiv îi plimbau pe acolo şi li se spunea mereu să stea jos. Nici ele nu mai puteau să stea jos. Copiii plângeau și erau foarte agitați. Ieșeau și piloţii şi au vorbit şi cu noi. Au vorbit şi cu cei din aeroport. Şi ei erau foarte uimiţi de ce se întâmplă. 

După 4 ore, au fost coborâţi din avion cu scara de pompieri

Din cauza viscolului și ninsorii abundente, personalul aeroportului nu a reușit să aducă și să monteze scară pentru debarcare. Într-un final oamenii au fost coborâţi cu o scară de pompieri. 

Bărbat: La Munchen, mă? Aşa ceva?

Coșmarul a continuat în aeroport unde nu și au primit bagajele. Mulți nu au putut nici să plece pentru că din cauza vremii trenurile și autobuzele nu au mai circulat. Așa că au dormit pe jos și au mâncat ce au mai găsit în automatele din aeroport. Dimineață și-au continuat drumul, dar oamenii spun că nici acum nu și-au primit bagajele. 

Toate cursele spre Munchen, anulate

Din cauza codului roşu de ninsori din Germania, toate cursele din Bucureşti și Cluj spre Munchen și invers au fost anulate azi. 

Un şofer român de camion care a rămas înzăpezit într o parcare de lângă orașul Graben a fost scos din nămeți de alți șoferi din Lituania care s-au legat cu frânghiile și l-au tras. 

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru românii care merg în Germania. Transporturile aeriene și rutiere sunt perturbate din cauza vremii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "La Munchen, mă? Aşa ceva?" 100 de români, blocaţi pe aeroport din cauza viscolului. Au dormit pe banda de bagaje, fără apă sau mâncare