Antena Meniu Search
x

Crimă terifiantă în Bistriţa: tânără de 33 de ani, ucisă de soţ, pozată şi postată pe Facebook. Cei doi copii ar fi asistat la măcel

Crimă înfiorătoare în sânul unei familii din Bistriţa. O tânără de 33 de ani a fost ucisă fără milă, iar imaginile cu trupul ei însângerat au fost apoi postate pe Facebook. Ucigaşul ar fi chiar soţul acesteia, care ar fi comis crima de faţă cu cei doi copii ai lor. La rândul său, bărbatul de 34 de ani este grav rănit şi are nevoie de îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 19:56

Vezi și

Crimă în Bistriţa. Un bărbat din Bistriţa este cercetat de către poliţişti, fiind principalul suspect în cazul, morţii soţiei sale, în vârstă de 33 de ani. Poliţiştii care au intervenit au constatat că şi bărbatul este rănit.

Crimă cumplită în Bistriţa. Imagine cu femeia ucisă, postată pe Facebook

Tragedia a avut loc sâmbătă, 2 decembrie. Circumstanţele în care tânăra de 33 de ani, care locuia în municipiul Bistriţa, a murit nu au fost elucidate încă.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Bistriţa, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani", informează Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud.

Pe acelaşi subiect

Soţul femeii, suspect de crimă

Conform poliţiştilor, soţul femeii este suspectat că a ucis-o. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit rănit, având la rândul lui nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit informaţiilor publicate în presa locală, cei doi s-ar fi certat la cuţite, după ce bărbatul, şofer pe TIR în străinătate, s-a întors acasă. Cei doi ar avea împreună doi copii, o fată şi un băiat, niciunul mai mare de 10 ani, relatează bistriteanul.ro.

"În acest moment poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodată sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud" precizează sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Crimă terifiantă în Bistriţa: tânără de 33 de ani, ucisă de soţ, pozată şi postată pe Facebook. Cei doi copii ar fi asistat la măcel