Antena Meniu Search
x

Video La pompa de benzină a curs de fapt motorină. Şoferii s-au trezit cu maşinile stricate în trafic. Greşeala unor angajaţi din Baia Mare

Situaţie incredibilă în Baia Mare. Mai mulţi şoferi au rămas cu maşinile stricate în trafic, după ce au alimentat la o benzinărie din oraş. Motivul? La pompa de motorină ar fi curs, de fapt, benzină. Staţia a avut parte de o vizită a inspectorilor de la protecţia consumatorului care vor să afle ce s-a întâmplat. Compania care deţine staţia a anunţat că şoferii păgubiţi urmează acum să fie despăgubiţi.

de Redactia Observator

la 16.09.2022, 13:11

Vezi și

În loc de motorină au primit benzină. Asta au păţit o parte din şoferii care au alimentat de la staţia de pe bulevardul Republicii din Baia Mare. Mirela a cumpărat combustibil de 200 de lei. Benzină pe bon, dar cel mai probabil, motorină în rezervor.

Mirela Lupșe, păgubit: Nu mi-am dat seama până când nu am ajuns acasă. Am făcut plinul şi când să plec mai după masă nu mi-a mai pornit maşina.

Mai mulţi şoferi au avut de suferit după ce au alimentat la benzinărie

Mașina aparține fiicei sale şi iniţial nimeni nu şi-a dat seama care este problema. Nu este singurul conducător auto care a alimentat la stația respectivă iar apoi a avut de suferit.

Pe acelaşi subiect

Şofer: În urma alimentării de la benzinăria cu pricina, în data de 12 septembrie, maşina mea indică sezorul check engine. Urmează să fie dusă la service şi să stabilim prejudiciul.

Şofer: Maşina dă rateruri, nu mai trage, probleme şi probleme. După analize întemeiate, îţi spune mecanicul că ar fi bine să schimbi bujii, fişe, injectoare. Nicidecum nu ai cum să alimentezi cu motorină, eşti atent când ai maşină pe benzină.

Mecanicii spun că o astfel de eroare poate cauza probleme grave mai ales în cazul modelelor noi de mașini. Iar în acest caz costurile minime de reparații s-ar ridica la mii de lei.

Carol Blavenstein, mecanic: Filtrul s-a dus, după caz la caz. Şi jectoarele se înfunda de la motorină, nefiind asa fluida. Trebuie desfcute neapărat, curate.

Şi inspectorii de la protecţia cosumatorului au trecut pragul benzinăriei, după ce șase persoane au depus plângere scrisă sau au făcut o sesizare telefonică.

Dacian Manoliu, director Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş: Pompele erau blocate, începând de ieri, de la ora 14 de către operatorul economic. Noi am făcut o oprire temporare la acele pompe, s-au preluat probe şi aşteptăm rezultatul.

Şoferii care au avut parte de probleme vor fi despăgubiţi

Compania care deţine staţia a anunţat că situaţia este analizată, iar şoferii vor fi despăgubiţi.

Dacian Manoliu, director Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş: Pe cetăţeni îi rugăm să vină spre noi şi spre operatorul economic, cu bonul fiscal, cu dovada că au alimentat în zilele de ieri şi alaltăieri şi vor fi despăgubiţi.

Printre cei afectaţi se află chiar şi angajaţi de la Poliţia Municipală Baia Mare, de la mai multe posturi de poliţie rurală şi de la Clubul Minaur Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » La pompa de benzină a curs de fapt motorină. Şoferii s-au trezit cu maşinile stricate în trafic. Greşeala unor angajaţi din Baia Mare