Antena Meniu Search
x

L-a sedus şi l-a lăsat falit. Un italian a pierdut o avere, după ce a fost păcălit de iubita româncă. Femeia, condamnată la 5 ani de închisoare

O tânără din Gorj a fost condamnată la cinci ani de închisoare după ce ar fi înșelat un italian cu aproape un milion de euro. I-ar fi promis bărbatului că se vor căsători și vor întemeia o familie, dar după ce l-a convins să-i vireze sume importante de bani, nu i-a mai răspuns la telefon. Italianul a venit în România să-şi caute dreptatea în instanță. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 21.11.2023, 14:08

Vezi și

Magisraţii Tribunalului Gorj au condamnat tânăra la cinci ani de închisoare pentru înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani.

Instanţa a mai stabilit şi daune materiale în valoare de peste 670.000 de euro, la care se adaugă dobânda din 2017 până la data plăţii, precum şi daune în valoare de 10.000 de euro. Verdictul nu este definitiv, iar această decizie poate fi atacată în 10 zile.

Cei doi s-au cunoscut în 2013. Ea avea 32 de ani, el 71. Femeia îi promisese că se vor căsători şi că îşi vor întemeia o familie, iar în baza acestor promisiuni, l-a convins pe italian să îi trimită timp de doi ani aproape 800.000 de euro. După ce i-a transmis că nu mai vrea o relaţie cu el, femeia nu i-a mai răspuns la telefon. 

Ajuns la sapă de lemn, italianul şi-a căutat dreptatea în România, a stat de vorbă cu anchetatorii şi a formulat o plângere penală. Autorităţile au pus sechestru pe mai multe bunuri ale femeii, printre care maşini, terenuri şi locuinţe din Gorj, Ilfov, Bucureşti şi Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » L-a sedus şi l-a lăsat falit. Un italian a pierdut o avere, după ce a fost păcălit de iubita româncă. Femeia, condamnată la 5 ani de închisoare