Antena Meniu Search
x

Video La un pas de nenorocire, din cauza neatenţiei: Un şofer nu s-a asigurat şi a lovit în plin o altă maşină. Pe banchetă se afla şi copila acestuia

Neatenţia unui şofer din Capitală s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Bărbatul a provocat un accident după ce nu s-a asigurat şi a lovit în plin o maşină de curse, condusă de un tânăr de 27 de ani. Mai mult, şoferul neatent se afla şi cu fetiţa în maşină. Din fericire, cu toţii au suferit doar răni minore.

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 08:11

Vezi și

Accidentul a avut loc aseară, aproape de miezul nopţii, pe Bulevardul Unirii. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a ieşit de pe o stradă adiacentă bulevardului, fără să ţină cont de semnele de circulaţie. 

Impactul a fost atât de puternic încât bucăți din mașini s-au împrăștiat pe şosea. 

Şofer: Nu s-a asigurat, a sărit direct în banda a treia.

Reporter: Şi nu ai mai putut să il mai eviţi?

Pe acelaşi subiect

Şofer: Nu

Reporter: Maşina ta înţeleg că era şi pregătită de curse, nu ?

Şofer: Da....era...

Tânărul se afla în maşină cu prietenul său. Pentru că maşina era echipată de raliu, cei doi au fost protejaţi. 

Reporter: Prietenul tău avea viteză?

Tânăr: Nu ştiu, nu cred, el e calm de obicei

În maşina şoferului care a provocat accidentul se afla şi fetiţa acestuia, care a fost rănită la picior, însă părinţii au refuzat transportul la spital. Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » La un pas de nenorocire, din cauza neatenţiei: Un şofer nu s-a asigurat şi a lovit în plin o altă maşină. Pe banchetă se afla şi copila acestuia