Antena Meniu Search
x

Video La un pas de o nouă tragedie: Un tavan s-a prăbuşit în spălătoria Spitalul Municipal Lugoj

Spitalele din România cedează rând pe rând. Când nu este din cauza supraaglomerării, pur şi simplu... se dărâmă. Noaptea trecută, tavanul unei încăperi din Spitalul Municipal Lugoj s-a prăbuşit.

Alin Stan
de Alin Stan

la 07.12.2021, 13:26

Vezi și

Din primele informaţii incidentul ar fi avut loc la spălătoria unităţii medicale. Norocul a fost că, la momentul incidentului, nimeni nu se afla în cameră. Nu este însă singurul accident petrecut în cadrul instituţiei în ultimele luni. 

Din fericire nu se afla nimeni în interiorul spălătoriei în momentul în care bucata de tavan de câteva kilograme s-a desprins. Reabilitarea clădirii care se află în interiorul spitalului a fost făcută în 2019, însă de atunci, chiar şi angajaţii recunosc faptul că lucrarea a fost făcută de mântuială şi că tavanul începuse deja să se crape.

Nu este primul incident de acest fel

Totodată, clădirea care găzduieşte spălătoria este una destul de veche şi angajaţii spun că au fost trecute cu vederea destul de multe probleme. 

În urmă cu mai mult timp, o asistentă din cadrul spitalului, în timpul intervenţiei chirurgicale, a fost lovită de o lampă care s-a desprins  şi a cazut. Asistenta a fost transferată la spitalul din Timişoara, însă din fericire nu a suferit răni grave.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » La un pas de o nouă tragedie: Un tavan s-a prăbuşit în spălătoria Spitalul Municipal Lugoj