Antena Meniu Search
x

Video Anchetă la Spitalul Judeţean din Botoşani. Mai mulţi angajaţi sunt suspectaţi că au furat mâncarea pacienţilor

Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean Botoşani acum sunt cercetaţi de poliţişti, după ce ar fi furat din hrana bolnavilor internaţi. Şi conducerea spitalului a demarat o anchetă internă.

de Angela Bertea

la 30.11.2021, 08:41

Vezi și

În urma anchetei interne cinci angajați de la bucătaria spitalului au fost sancţionaţi salarial. Trei dintre aceștia au fost sancţionaţi cu o diminuare de 10% a salariului pe o perioadă de trei luni iar alţi doi cu o diminuare de 5% din salariu tot pentru o perioadă de trei luni, pentru nerespectarea procedurii de lucru și depozitarea necorespunzătoare a alimentelor din blocul alimentar.

Conducerea spitalului judetean din Botoşani a sesizat poliția după ce a descoperit, la finalul lunii august, în urma unui control la bucătăria spitalului, intr-un coş pentru deşeuri 8 kg de carne, 2 kilograme jumătate de mazăre, și  două kilograme de păstăi. Ceea ce a atras atenţia a fost faptul că acel coş pentru deşeuri era curat şi nu existau alte resturi în interior.

Cantitatea descoperită de produse alimentare era practic, echivalentul a 50 de porţii de mâncare pentru bolnavi.

Si Poliţia Botoşani a demarat o anchetă, şi continuă cercetările, în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru infracţiunea de delapidare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Anchetă la Spitalul Judeţean din Botoşani. Mai mulţi angajaţi sunt suspectaţi că au furat mâncarea pacienţilor