Antena Meniu Search
x

Galerie foto La un pas de tragedie în Ajunul Anului Nou. Mai mulți răniți în Ialomița după ce s-au răsturnat cu mașina pe câmp și au lovit un copac

Cinci oameni au fost la un pas de moarte, vineri, în Ajunul Anului Nou 2022, după ce s-au răsturnat cu mașina și au lovit un copac, în localitatea Alexeni din Ialomița.

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 18:19

Accidentul s-a produs în localitatea Alexeni. Din primele informaţii reiese că autoturismul în care se aflau 5 oameni a fost scăpat de sub control, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp, lovind şi un copac.

Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime, dintre care trei transportate la Spitalul Municipal Urziceni de către echipajele SAJ, una de echipajul SMURD, iar a cincea victimă a refuzat transportul la spital.

"Au intervenit salvatorii din cadrul Detaşamentului Urziceni cu o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa. Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime, dintre care trei transportate la Spitalul Municipal Urziceni  de către echipajele SAJ, una de echipajul SMURD, iar a cincea victimă a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri PSI la locul accidentului", transmite ISU Ialomiţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » La un pas de tragedie în Ajunul Anului Nou. Mai mulți răniți în Ialomița după ce s-au răsturnat cu mașina pe câmp și au lovit un copac