Antena Meniu Search
x

Video La un pas de tragedie: Un microbuz care transporta 12 copii şi 3 adulţi, implicat într-un accident violent, în Suceava. Mai multe persoane au fost rănite

Doi adulţi şi un copil au ajuns în această dimineaţă la spital, după ce o maşină a lovit în plin un microbuz în judeţul Suceava. În el se aflau 15 pasageri, dintre care 12 copii. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 25.05.2023, 13:58

Vezi și

Din fericire, nu este vorba de niciun deces şi nici de victime rănite foarte grav. Doi adulţi au ajuns la spital, iar un copil a primit îngrijiri medicale, după accidentul care s-a petrecut în această dimineaţă în judeţul Suceava. 

În microbuzul şcolar se aflau 12 elevi, dar şi 3 persoane adulte. În autoturismul care a provocat accidentul se aflau, de asemenea, doi adulţi. Până acum, nu se ştie cu exactitate de ce a pierdut şoferul controlul volanului. 

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de prim ajutor atât de la ambulanţă, dar şi SMURD. Au acordat toate îngrijirile medicale necesare celor răniţi şi au fost transportaţi 2 adulţi la spital.  Oamenii legii au deschis un dosar penal şi încearcă să afle acum ce s-a întâmplat mai exact şi cine poate fi tras la răspundere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » La un pas de tragedie: Un microbuz care transporta 12 copii şi 3 adulţi, implicat într-un accident violent, în Suceava. Mai multe persoane au fost rănite