Antena Meniu Search
x

Video La un pas de tragedie: Un microbuz a rămas fără două roți, în mers, la Suceava. Transporta elevi la o şcoală din Câmpulung Moldovenesc

Zeci de elevi au fost la un pas de o tragedie, după ce două roţi ale microbuzului în care se aflau au sărit în mers. Accidentul a avut loc în zona localităţii Câmpulung Moldovenesc din judeţul Suceava. 

de Angela Bertea

la 03.03.2023, 14:44

Vezi și

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar elevii au tras doar o sperietură zdravănă. În acel moment, microbuzul transporta copiii din mai multe localităţi către Câmpulung Moldovenesc.

La un moment dat, două roţi s-au desprins şi doar o minune a făcut să nu se întâmple o tragedie. Şoferul a reuşit să oprească microbuzul, a tras pe dreapta, iar copiii au fost preluaţi de un alt microbuz ce se afla pe acelaşi traseu şi transportaţi către unităţile de învăţământ.

În acest caz, poliţiştii s-au autosesizat. Din primele verificări, microbuzul avea reviziile făcute, dar înainte să iasă pe traseu ar fi avut o intervenţie la una dintre roţi, la vulcanizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » La un pas de tragedie: Un microbuz a rămas fără două roți, în mers, la Suceava. Transporta elevi la o şcoală din Câmpulung Moldovenesc