Antena Meniu Search
x

MOBILIZARE IMPRESIONANTĂ după tragedia din Medgidia! Jandarmii donează sânge pentru colegul lor, singurul supravieţuitor din MAŞINA MORŢII

E mobilizare generală la Constanţa după tragedia care a îndoliat ieri trei familii din Medgidia, în urma groaznicului accident rutier. 

E mobilizare generală la Constanţa după tragedia care a îndoliat ieri trei familii din Medgidia, în urma groaznicului accident rutier. 

Zeci de jandarmi s-au prezentat în această dimineaţă la centrul de transfuzii ca să adoneze sânge pentru camaradul lor, singurul supravieţuitor din masina morţii, dar şi pentru celelalte victime. 

Între timp, tânarul a fost operat şi, deşi este încă în comă profundă, medicii sunt optimişti în ceea ce priveşte starea lui de sănătate. 

Trei prieteni morţi, zece oameni răniţi şi scene de cod roşu de intervenţie lângă Medgidia. Este bilanţul unui accident produs ieri lângă Medgidia. O maşină a fost zdrobită pur şi simplu, după ce a apărut brusc în faţa unui autocar. 

Vali, tânărul de la volan, împrumutase maşina de la cel mai bun prieten. Acesta era plecat în Germania şi i-a lăsat lui autoturismul cu volan pe dreapta. 

Odată cu el au pierit şi Felix şi Traian - prieteni până la moarte cu şoferul. 

Singurul din maşină care a scăpat este jandarmul în vârstă de 42 de ani, care a fost transportat cu elicopterul la Spitalul din Constanţa.

În accident au mai fost rănite alte zece persoane, care au nevoie urgentă de sânge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » MOBILIZARE IMPRESIONANTĂ după tragedia din Medgidia! Jandarmii donează sânge pentru colegul lor, singurul supravieţuitor din MAŞINA MORŢII