Antena Meniu Search
x

Video "L-am auzit ţipând". Fiul viceprimarului din Vaideeni a fost găsit mort în baia casei alături de soţie şi copil. Cei trei s-au intoxicat cu monoxid

Primele detalii din noaptea morţii familiei din Vaideeni, găsită intoxicată în baia casei. Cei trei ar fi locuit în chirie 5 luni în casa unde au fost găsiţi morţi. Tânărul găsit mort era fiul viceprimarului comunei şi tatăl unui copilaş de 7 ani, care a fost de asemenea găsit fără viaţă.

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 13:40

Vezi și

Proprietarul casei ar fi văzut lumina pe seara târziu în baia casei. În încăpere se afla un boiler care funcţiona cu ajutorul unei butelii. Încă nu se cunosc circumstanţele în care cei 3 s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cei trei ar fi fost o familie liniştită. S-ar fi mutat în casa bărbatului după o ceartă cu tatăl bărbatului, care este viceprimarul comunei. Acesta îi mai vizita şi ar fi fost cel care i-a găsit fără viaţă în baie, moment în care a strigat după ajutor.

Declaraţia poliţiei

Doi adulţi şi un copil de 7 ani au fost găsiţi morţi, luni seară, într-o casă din localitatea Vaideeni din judeţul Vâlcea, ei fiind, cel mai probabil, intoxicaţi cu monoxid de carbon. Cauza probabilă a deceselor este intoxicarea cu monoxid de carbon. ”La data de 25 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Horezu au fost sesizaţi despre faptul că 3 persoane au fost găsite în stare de inconştienţă într-o locuinţă din localitatea Vaideeni. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de un bărbat de 32 de ani, o femeie de 26 de ani şi un minor de 7 ani, toţi din localitatea Vaideeni, posibil intoxicate cu gaz. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical din cadrul S.A.J. Vâlcea, care din păcate, a constatat decesul celor 3 persoane”, a precizat, la rândul său, IPJ Vâlcea.

Trupurile neînsufleţite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Omagii din partea primăriei

"Nu există cuvinte pentru o asemenea tragedie! Trei suflete minunate au plecat la îngeri pentru a-l veghea pe Iisus, într-o zi mare! Suntem alături de viceprimarul comunei Vaideeni, Ichim Vasile Cornel, cu tot sufletul și dragostea noastră! Știm că trece printr-o suferință nemăsurabilă, dar îi dorim multă putere de a continua și de a spera! Sincere condoleanțe!", a scris primăria pe pagina de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "L-am auzit ţipând". Fiul viceprimarului din Vaideeni a fost găsit mort în baia casei alături de soţie şi copil. Cei trei s-au intoxicat cu monoxid