Antena Meniu Search
x

Lamborghiniul sportivei Anca Heltne, care a luat foc în București, a fost oprit în trafic pentru viteza record de 254 km/h

Imaginile zilei vin din Capitală. Două sute de mii de euro se puteau face scrum pe o şosea din Bucureşti. Un Lamborghini condus de o sportivă care a făcut parte din lotul olimpic al României a fost la un pas să ia foc în mers.

Vezi și

Imaginile zilei vin din Capitală. Două sute de mii de euro se puteau face scrum pe o şosea din Bucureşti. Un Lamborghini condus de o sportivă care a făcut parte din lotul olimpic al României a fost la un pas să ia foc în mers. Femeia a simţit mirosul de fum, a coborât speriată din maşină şi a sunat la 112.

Era ora prânzului, când pe strada Andronache, din cartierul Berceni, traficul a fost oprit brusc. Dintr-un Lamborghini Huracan, care costă cel puţin 200 de mii de euro, a început să iasă fum gros.

La volan bijuteriei era Anca Heltne, o sportivă care a reprezentat România la Olimpiada de la Beijing. Are un palmares impresionant la aruncarea greutăţii.

Însă, sportiva de 40 ani a fost implicată şi în câteva scandaluri. A riscat suspendarea pe viaţă din activitate după ce a fost depistată pozitiv la testele antidoping făcute în 2010 şi în 2014. În prezent este legitimată la clubul Farul Constanţa, iar soţul ei este tot un sportiv, decatlonistul norvegian Runar Heltne.

Anul trecut, în luna mai, cei doi soţi au fost prinşi cu acelaşi Lamborghini Huracan gonind pe A1 cu o viteză record, de 254 de kilometri la oră. Runar Heltne era la volan, iar soţia lui era pe scaunul din drepta, însărcinată în nouă luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Lamborghiniul sportivei Anca Heltne, care a luat foc în București, a fost oprit în trafic pentru viteza record de 254 km/h