Meniu
Search
x

Video Lamborghini de peste 200.000 de euro confiscat la Constanţa. Şoferul, amendat şi pentru parcare ilegală

Un bolid de lux a fost confiscat de poliţişti direct de pe stradă, în Constanţa, iar şoferul a fost amendat şi pentru parcare neregulamentară. Se pare că autoturismul, un Lamborghini Huracan, era marcat de autorităţile germane ca fiind furat.

De Cristian Ionescu la 27.12.2020, 17:57
Vezi și

Lamborghini Huracan confiscat de pe stradă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă informează că au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

​Astfel, a fost depistat, pe raza municipiului Constanța, un autoturism de lux, înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Germania.

​Autovehiculul aparținea unui cetățean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea, care a declarat că l-a achiziționat fără a cunoaște faptul că ar fi furat.

Şoferul bolidului confiscat, amendat şi pentru parcare regulamentară

De asemenea, la fața locului a fost prezent și un echipaj al Poliției Locale, care a aplicat o sancțiune contravențională pentru parcare neregulamentară.

​Autoturismul, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Lamborghini de peste 200.000 de euro confiscat la Constanţa. Şoferul, amendat şi pentru parcare ilegală