Antena Meniu Search
x

Laurenţiu a murit îngheţat, cu un trandafir în buzunar, pe Valea Albă din munţii Bucegi

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Giurgiu, a fost găsi fără viaţă, îngheţat, pe Valea Albă din munţii Bucegi. Bărbatul a fost găsit de câţiva turişti care au anunţat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

de Redactia Observator

la 17.03.2019, 15:03

Vezi și

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Giurgiu, a fost găsi fără viaţă, îngheţat, pe Valea Albă din munţii Bucegi. Bărbatul a fost găsit de câţiva turişti care au anunţat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, atunci când turiştii au observat, pe Valea Albă, trupul îngheţat al unui bărbat.

Iniţial, salvatorii din cadrul Salvamont Buşteni au crezut că ar putea fi vorba despre Andrei Haiduc, un pompier dispărut pe munte de mai bine de o săptămână.

Totuşi, atunci când au ajuns la faţa locului, salvamontiştii au descoperit că tânărul îngheţat este de fapt un turist din Giurgiu.

Pe acelaşi subiect

Laurenţiu Mosor (35 de ani) a fost găsit fără viaţă, iar în buzunarele sale, salvatorii au descoperit un trandafir şi un bon de taxi în valoare de 220 de lei.

Laurenţiu Mosor a fost găsit îngheţat, pe Valea Albă din munţii Bucegi

Cel mai probabil, Laurenţiu a ajuns cu taxiul la Buşteni, din Bucureşti, şi a pornit pe munte.

Valea Albă, locul în care a fost găsit tânărul de 35 de ani, este un traseu nemarcat care cere experienţă şi cunoştinţe de căţărare.

Traseul porneşte din Buşteni şi duce pe Platoul Bucegi, la peste 2.200 de metri altitudine, iar iarna accesul este strict interzis din cauza riscului crescut de producere a unor avalanşe.

Trupul fără viaţă a tânărului din Giurgiu a fost adus la poalele munţilor cu ajutorul unui elicopter al Ministerului de Interne.

Potrivit unor surse, Laurenţiu Mosor este în concediu la munte, îşi anunţase familia că pleacă în vacanţă, însă nimeni nu a ştiu că va urca în Bucegi. Mai mult, nimeni nu anunţase dispariţia acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Laurenţiu a murit îngheţat, cu un trandafir în buzunar, pe Valea Albă din munţii Bucegi