Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă bolnavă din Sighet a primit locuinţă socială de la Primărie: fără uşi, fără geamuri, fără curent, la etajul 8

O mamă bolnavă din Sighet a primit locuinţă socială de la Primărie: fără uşi, fără geamuri, fără curent, la etajul 8. Femeia cere de 15 ani să fie ajutată şi acum visul i s-a împlinit.

de Redactia Observator

la 17.03.2019 , 13:38

O mamă bolnavă din Sighet a primit locuinţă socială de la Primărie: fără uşi, fără geamuri, fără curent, la etajul 8. Femeia cere de 15 ani să fie ajutată şi acum visul i s-a împlinit.

Maria B. este o mamă singură din Sighetul Marmaţiei, care creşte un copil de 6 ani cum poate mai bine. Bolnavă şi în suferinţă după mai multe intervenţii chirurgicale, ea a făcut în ultimii 15 ani mai multe demersuri pentru a primi o locuinţă socială de la Primărie, scrie sighet247.ro.

După mai mult de 15 ani, în sfârșit, a reușit să obțină o locuință socială. Acesteia i s-a atribuit de către Serviciul Spațiul locativ din Primăria Sighet un apartament în cartierul Independenței în bl. 14, la etajul 8. Deși operată, femeia a urcat cu greu până la etajul 8 să semneze de primire pentru apartament.

Articolul continuă după reclamă

Când a văzut casa, Maria s-a îngrozit: ușa de intrare spartă și închisă cu un lanț cu lacăt, toți pereții afumați, o mizerie de nedescris, geamurile nu se închid și parțial sunt sparte, uși interioare lipsă.

Pe acelaşi subiect

Toaleta este într-o stare de degradare de neimaginat, plină de fecale pe jos și pe pereți, seringi pe jos, rămase de la câțiva boschetari drogați care își mai fac veacul prin acel apartament.

Apartamentul nu are curentul electric legat, instalația electrică este deteriorată și, cel mai probabil, nefuncțională. Nici măcar apă curentă nu există.

Femeia, văzând dezastrul din apartament, inițial a refuzat să semneze de primire, însă cei de la Serviciul Spațiu locativ din Primăria mun. Sighet, i-au zis sec că dacă nu semnează nu va mai primi niciodată vreun apartament social. Auzind acestea, a semnat de primire și a depus o cerere la Primărie pentru a-i fi înlocuit acel apartament cu un alt, locuibil.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » O mamă bolnavă din Sighet a primit locuinţă socială de la Primărie: fără uşi, fără geamuri, fără curent, la etajul 8