Antena Meniu Search
x

Video Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au luat la bătaie în Snagov și au fiecare Ordin de Protecție împotriva celuilalt. Ce spune Poliția

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf și fosta lui parteneră, impresara Anamaria Prodan, s-au luat la bătaie în Snagov. Ambii au mers la poliție și au cerut Ordin de Protecție. Polițiștii au deschis două dosare penale și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs altercația. Potrivit unor informații obținute pe surse de reporterii Observator, Reghecampf ar avea un ochi zgâriat.

de Redactia Observator

la 24.09.2022 , 09:30

Ce spune Poliția din Ilfov despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

"La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

Articolul continuă după reclamă

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

Pe acelaşi subiect

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare", a transmis IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Evenimente » Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au luat la bătaie în Snagov și au fiecare Ordin de Protecție împotriva celuilalt. Ce spune Poliția