Antena Meniu Search
x

Un tată din Târgu Cărbunești își caută disperat fiica. Lavinia este de negăsit de mai bine de 24 de ore

O fată de 16 ani din Târgu Cărbunești, județul Gorj, a fost dată dispărută de tatăl ei după ce a plecat de acasă, ieri, în a doua zi de Paște, şi nu s-a mai întors.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.04.2020, 15:12

Lavinia Căldăraru, de 16 ani, a plecat în mod voluntar de acasă și nu a mai revenit
Un tată din Târgu Cărbunești își caută disperat fiica. Lavinia este de negăsit de mai bine de 24 de ore - Politia Romana / Hepta
  • Fata de 16 ani era în papuci când a plecat de acasă.
  • Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia.

La data de 21 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat de 46 de ani, din oraș, cu privire la faptul că la data de 20 aprilie, fiica sa, Lavinia Căldăraru, de 16 ani, a plecat în mod voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Semnalmente Lavinia Căldăraru:

În momentul plecării minora era îmbrăcată în fustă lungă de culoare neagră, tricou de culoare închisă, papuci din cauciuc de culoare închisă.

Semnalmente -  înălţime de 1,65 m, greutate aproximativ 50 kg, păr șaten, ochi căprui, ten măsliniu, fața rotundă, constituție atletică. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un tată din Târgu Cărbunești își caută disperat fiica. Lavinia este de negăsit de mai bine de 24 de ore