Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Le-au pus lăptic". Cinci cățeluși, salvați dintr-o hală în flăcări, în Târgu Jiu. Pompierii din timpul liber au venit să ajute la stingerea incendiului

Un incendiu de proporţii a izbucnit la o hală de deşeuri reciclabile, situată într-un cartier din Târgu Jiu. Flăcările violente s-au extins cu repeziciune şi la vegetaţia uscată din zonă. La faţa locului au ajuns de urgenţă pompierii cu mai multe autospeciale de stingere.

de Redactia Observator

la 18.07.2024 , 09:45

În momentul sosirii salvatorilor, flăcările înalte de câţiva metri înghiţiseră o bună parte din construcţie, iar vâlvătaia deja acaparase şi vegetaţia din zonă.

Misunea a fost extrem de dificilă

Misunea a fost extrem de dificilă, astfel că mai mulţi pompieri care se aflau în timpul liber au venit să îşi ajute colegii. Din fericire nu au existat victime, însă salvatorii au găsit cinci căţeluşi pe care i-au salvat din flăcări.

Vezi și

"Am preferat să vin din timpul meu liber pentru că așa este jurmământul militar care te leagă pe viață", a declarat Brânzan Vlad Alexandru.

"Am văzut că cinci cățeluși au fost scoși din flăcări", a spus reporterul Observator.

"Da, le-au pus niște lăptic colegii acum", a continuat pompierul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » "Le-au pus lăptic". Cinci cățeluși, salvați dintr-o hală în flăcări, în Târgu Jiu. Pompierii din timpul liber au venit să ajute la stingerea incendiului