Antena Meniu Search
x

Video Lecție de neuitat pentru o doctoriță din Olt care a făcut mizerie. Primarul a mers cu excavatorul ca să îi arunce tot gunoiul în curte

Unde-i lege, nu-i tocmeală. Un primar din Olt le-a declarat război celor care aruncă gunoiul la întâmplare. Edilul i-a dat unei localnice o lecție de neuitat: i-a descărcat în curte, cu excavatorul, gunoiul aruncat de ea pe marginea drumului.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 18.05.2022, 19:40

Vezi și

A făcut mizerie, mizerie a primit înapoi. După ce şi-a făcut curăţenie în bătătură, o localnică, medic de familie, şi-a scos gunoiul la poartă. A aruncat şi resturile rămase de la cazanul de ţuică. Furios, primarul a trimis un buldoexcavator care a încărcat deşeurile şi i le-a aruncat înapoi în curte.

Nu este pentru prima dată când femeia își lasă gunoiul în fața porții

Comuna se pregăteşte de sărbătoare. În weekend, de Sfinţii Constantin şi Elena, în centrul localităţii va fi festival. Grozăvia e cu atât mai mare cu cât nu s-a întâmplat oriunde, ci pe strada Culturii, la doar doi paşi de căminul cultural şi şcoala şi grădiniţa de aici.

Sătul de gunoaie aruncate peste tot, edilul şi-a trimis angajaţii în inspecţie. N-au fost surprinşi când au văzut mizeria de la poarta medicului de familie. Nu ar fi prima dată când femeia procedează în acest fel în loc să pună totul în tomberoane.

Pe acelaşi subiect

Daniel Pană, primarul comunei: E o doamnă, care nu ştiu ce problemă are, eu ştiu nu ştiu. Asta face permanent, eu am mai surprins-o şi în trecut când a trimis pe cineva cu gunoiul din curte să-l arunce pe o parcelă învecinată. Toţi vecinii au sesizat acelaşi lucru.

Până la amenzi, edilul s-a gândit că femeia merită o corecţie rapidă, pe care să o ţină minte.

Daniel Pană, primarul comunei: Atât timp cât tu ai abuzat de un spaţiu public, nu mai ai dreptul la nimic altceva.

Localnicii sunt la fel de hotărâţi: gunoiul se aruncă la coş, nu în faţa porţii.

''Îşi merită pedeapsa.''

''Trebuie fiecare să şi facă curat în faţa porţii.

I-a făcut bine domnul primar?

Foarte bine!''

''Trebuia să îi dea amendă. Că na, ne căznim şi noi să facem comuna frumoasă şi uite se mai găseşte câte unul.''

Am bătut la poarta doctoriţei certate cu regulile civilizaţiei, dar nu ne-a deschis nimeni. Dacă nu se învaţă minte după această lecţie, edilul promite că data viitoare se va alege şi cu plângere la secţia de poliţie. Primul gospodar al comunei mai are un mesaj pentru cei care uită de regulile conviețuirii: cine va fi prins în fapt se va alege și cu plângere la secția de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Lecție de neuitat pentru o doctoriță din Olt care a făcut mizerie. Primarul a mers cu excavatorul ca să îi arunce tot gunoiul în curte