Antena Meniu Search
x

Mama din Gorj care şi-a bătut copila de 9 ani cu bătătorul de covoare riscă să rămână şi pe drumuri, după i-au fost luaţi copiii

Pentru că fetiţa i-a ieşit din cuvânt, femeia a lovit-o crunt cu bătătorul de covoare. Nu s-a oprit decât atunci când micuţa s-a prăbuşit sub valul de lovituri.

Vezi și

Pentru că fetiţa i-a ieşit din cuvânt, femeia a lovit-o crunt cu bătătorul de covoare. Nu s-a oprit decât atunci când micuţa s-a prăbuşit sub valul de lovituri. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional.

Mama care şi-a bătut copila cu bătătorul de covoare a rămas fără niciunul dintre copiii ei. 

Femeia şi-a lovit copila de nouă ani, cu ce i-a căzut în mână. A luat un bătător de bătut covoare şi a dat în ea. Aşa descrie corecţia aplicată, la nervi, fetiţei pe care femeia o lăsase să-şi supravegheze frăţiorul de doi ani.

Ea se juca în casă cu copilul şi eu făceam treabă prin curte. La un moment dat nu am mai auzit nimic. Nici fata, nici copilul. Am strigat la ea să-mi dea drumul la uşa. S-a închis cu copilul înăuntru, povesteşte mama. 

Când a reuşit să intre la cei doi copii, s-a năpustit asupra fetiţei şi a pus-o la pământ cu un val de lovituri. Ţipetele de durere ale fetiţei au alertat vecinii.

Constantin Târziu, manager spital Cărbuneşti:

Seara a apărut în Urgenţe fetiţa cu ambulanţa, trimisă, am înţeles de nişte vecini.

Fata a fost dusă la Spitalul de Urgenţe din Târgu Cărbuneşti. Îngroziţi de starea în care era, medicii au chemat autorităţile.

Copila a suferit un traumatism cranio cerebral şi diverse echimoze, aşa că a rămas sub urmărirea medicilor timp de şapte zile. 

Mama a fost decăzută din drepturile părinteşti. Iar cei doi copii, precum şi surioara lor de 11 ani, au ajuns în grija statului. 

Claudia Toader Pasti, sef Centru plasament:

Cele două fetiţe beneficiază de serviciile complexului nostru. Băieţelul este în asistenţă maternală. Este o perioadă nedeterminată.

Ion Paiuşi, primar comuna Stejari

Era mai reclacitrantă cu copiii, îi mai articula din când în când, spun eu părinteşte, dar după s-a exagerat şi s-a sărit calul.

Mama a rămas fără toţi copiii, iar acum riscă să rămână şi fără un acoperiş deasupra capului. 

Ion Paiuşi, primar comuna Stejari:

În primăvara acestui an le-am oferit acea grădiniţă care de câţiva ani este închisă. Nemaiavând copiii, am hotărât să părăsească incinta.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru violenţă în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Mama din Gorj care şi-a bătut copila de 9 ani cu bătătorul de covoare riscă să rămână şi pe drumuri, după i-au fost luaţi copiii