Antena Meniu Search
x

Video Legea care l-ar putea scăpa pe austriacul prins cu un McLaren cu numere false în Arad. Ce este permis în Austria

Se fac anchete peste anchete la Arad după ce un poliţist a fost prins într-o maşină care ar avea numerele false şi care era condusă de un om de afaceri austriac drogat. În vama Nădlac, anchetatorii încearcă să afle cum a intrat şoferul cu maşina în ţară. Iar Poliţia din Arad face cercetări interne să afle ce căuta poliţistul în bolidul de lux. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 04.03.2024, 13:42

Vezi și

Cetățeanul austriac, un bărbat în vârstă de 44 de ani, este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe cu posibil efect psihoactiv, a ieșit cocaină la testul rapid efectuat de polițiști, conducerea unui vehicul cu numere false sau a unui vehicul neînmatriculat. Felul în care a intrat în România cel mai probabil lunea trecută este subiectul unei alte anchete desfășurate de polițiștii de frontieră de această dată, pentru că trebuie stabilit exact de ce nu au fost verificate actele bolidului de lux, un McLaren de peste 270.000 de euro în momentul în care a intrat în vamă, dar, neoficial, se pare că agenții fermecați de caii putere au omis să facă acest lucru.

Polițistul pasager trebuie să le explice șefilor cum s-a cunoscut cu austriacul

Subiectul unei cercetări interne este și polițistul care era pasager în bolidul de lux, se afla ce-i drept în timpul liber, iar testarea sa, în momentul în care a fost oprit de colegii săi, este absolut irelevantă pentru că era pasager. Trebuie să explice însă superiorilor dacă știa că austriacul este drogat și felul în care s-au cunoscut.

De asemenea, cei de la IPJ Arad au contactat statul austriac pentru că trebuie verificat dacă într-adevăr mașina are numere false, pentru că în anumite limite legislația austriacă permite schimbarea plăcuțelor de înmatriculare de la un vehicul la altul. Cetățeanul austriac are foarte multe afaceri în domeniul HoReCa în Austria, iar în România în domeniul imobiliar și în agricultură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Legea care l-ar putea scăpa pe austriacul prins cu un McLaren cu numere false în Arad. Ce este permis în Austria