Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Legea urșilor: date concrete, exemple ratate și beneficiarii reali. „N-am o problemă cu aplicarea măsurilor, dar nu veni la mine să mă prostești” - Interviu

Deputații au fost convocați luni, 15 iulie, în sesiune extraordinară, pentru adoptarea “legii urșilor” care să permită eliminarea mai ușoară a animalelor agresive. De fapt, este strict o lege în favoarea vânătorilor, afirma Codruț Feher – vicepreședinte al Asociației Alianța pentru Combaterea Abuzurilor, singurul ONG din România care a avut o cauză la CJUE.

de Redactia Observator

la 15.07.2024 , 13:46

Legea urșilor: date concrete, exemple ratate și beneficiarii reali
Legea urșilor: date concrete, exemple ratate și beneficiarii reali - Spotmedia

„Eu sunt de acord că n-am umblat la cauze în amonte și în aval s-a acumulat o problemă. Mergem și rezolvăm problema asta heirupistic, dar în același timp nu putem să perpetuăm la infinit proliferarea cauzelor și a acțiunii numai pe efecte”, spune Codruț Feher.

Într-un interviu acordat SpotMedia.ro, Codruț Feher a explicat de ce noua lege nu rezolvă problemele reale, dimpotrivă, și cât de simplă ar fi o acțiune bine țintită și eficientă.

Citeşte informaţiile integral in articolul publicat de spotmedia.ro

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Legea urșilor: date concrete, exemple ratate și beneficiarii reali. „N-am o problemă cu aplicarea măsurilor, dar nu veni la mine să mă prostești” - Interviu