Antena Meniu Search
x

Video Liderul clanului Geamănu, "săltat" de poliţişti: acuzaţii de şantaj şi camătă. Un fost patron al Rapidului, implicat: el ar fi fost intermediarul

Acţiune în forţă a trupelor speciale la locuinţele membrilor clanului Geamănu. Descinderile au avut loc în Capitală, dar şi în alte judeţe ale ţării. Vizat de percheziţii a fost şi unul dintre liderii grupării, care a fost ridicat de mascaţi.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 11.08.2021, 13:39

Vezi și

Potrivit unor surse, şi fostul acţionar al clubului de fotbal Rapid, Nicolae Cristescu, a fost luat în vizorul procurorilor. Mai multe persoane urmează să fie aduse la audieri.

Vorbim despre constituire de grup infracţional organizat, şantaj şi camătă. Mai multe persoane au ajuns la sediul DIICOT, la audieri. Printre ele şi cel care ar fi fost liderul acestui clan, Petre Geamănu, cel care după ce ar fi ieşit din închisoare şi-a reconsolidat acest grup infracţional, cu ajutorul Clanului Luptătorilor. Procurorii DIICOT spun că şi-ar fi ales victimile dintre afaceriştii din domeniul imobiliar şi nu i-ar fi lăsat să construiască până nu ar fi plătit taxă de protecţie.

De asemenea, în acest dosar a fost adus la audieri şi fostul acţionar de la Rapid, Nicolae Cristescu. La locuinţa acestuia ar fi fost găsite mai multe arme, spun anumite surse apropiate anchetei. El ar fi intermediat, de asemenea, spun procurorii, camăta şi taxa de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Liderul clanului Geamănu, "săltat" de poliţişti: acuzaţii de şantaj şi camătă. Un fost patron al Rapidului, implicat: el ar fi fost intermediarul