Antena Meniu Search
x

LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în magazinele din toată ţara

Verificaţi dulciurile pe care le-aţi cumpărat recent din marile magazine dacă nu aţi apucat să le consumaţi. Un lanţ de supermarketuri tocmai a anunţat că retrage de la vânzare mai multe stocuri de biscuţi care pot conţine bucăţi de metal. Produsul este vândut în toată ţara. "Clienţii nu trebuie să consume în niciun caz produsul afectat" - au transmis reprezentanţii magazinului. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 22.02.2024, 13:20

Vezi și

Este vorba despre biscuiții cu ciocolată care erau vânduți într-un mare lanț de magazine din întreaga țară. Producătorul a descoperit că în aceste produse existau bucăți de metale și a dispus retragerea lor de la raft.

Este vorba despre biscuiții cu ciocolată care aveau data de expirare 12 decembrie 2024. Alte produse ale aceluiași brand, cu alte date de expirare, sunt bune pentru consum. 

Dacă ați cumpărat respectivii biscuiți îi puteți returna în supermarket și o să vă primiți banii înapoi fără a mai fi nevoie să prezentați bonul fiscal. În cazul în care ați consumat produsele din lotul respectiv ar fi bine să vă adresați unui medic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în magazinele din toată ţara