Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea reacționează la scandalul pedofilului polițist: ”Poate ar trebui să o fi făcut mai de mult”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reacționat la scandalul privind bărbatul angajat al Poliţiei Rutiere care a agresat sexual doi copii.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reacționat la scandalul privind bărbatul angajat al Poliţiei Rutiere care a agresat sexual doi copii, spunând că ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui să facă o analiză foarte serioasă a conducerii Poliţiei şi că poate trebuia să o fi făcut mai de mult.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă, urmare a acestui caz, Carmen Dan nu ar trebui să demisioneze din funcţia de ministru de Interne.

”Asta e o întâmplare foarte gravă. Eu cred că ministrul de Interne ar trebui să facă o analiza serioasă să vadă cum a trecut testele psihologice şi cum a stat atâta timp în Poliţie. Poate ar trebui să facă o analiză serioasă a conducerii Poliţiei. Poate ar trebui să o fi făcut mai de mult”, a răspuns liderul PSD.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost prins de poliţişti luni dimineaţă. Agresorul este poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. El ar fi fost recunoscut de către colegii săi, care l-au denunţat duminică după-amiază.

Poliţistul se numeşte Eugen Stan şi lucrează de 10 ani în Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de şofer al unui şef din Poliţie, este căsătorit şi are doi copii.

Anul trecut ar fi încercat să violeze o femeie, iar în 2012 ar fi abuzat sexual o fetiţă, tot în Sectorul 6 al Capitalei.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Liviu Dragnea reacționează la scandalul pedofilului polițist: ”Poate ar trebui să o fi făcut mai de mult”