Antena Meniu Search
x

Video "L-o fotografiat cum îl spânzură pe al treilea". Filmul crimei din Arad. Vecinii au auzit totul, dar au crezut că e petrecere în apartament

Crimă şocantă într-un apartament din Arad. Doi studenţi marocani la medicină au omorât un alt student. Beţi şi drogaţi, cei trei s-ar fi luat la bătaie, iar marocanii l-au ucis în bătaie pe bărbatul pe care îl cunoscuseră în aceaşi zi. Vecinii au auzit totul, dar nu şi-au dat seama că în acele momente are loc o crimă. Ambii studenţi au fost arestaţi preventiv pentru omor. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 07.08.2022, 19:32

Vezi și
  • Informaţii cu puternic impact emoţional!

Crima a avut loc noaptea în apartamentul închiriat de doi studenţi marocani la Medicină. Pe victimă o cunoscuse unul dintre ei în aceaşi zi, după ce au băut mai multe beri la două terase din Arad. Apoi, bărbatul, cetăţean tunisian, a mers să continue petrecerea la ei acasă. Au băut şi s-au drogat până când s-au luat la bătaie. Atunci, unul dintre studenţi l-a strâns pe bărbat de gât. 

Ruxandra Tarcea - Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad: În acest timp, coinculpatul i-a aplicat victimei lovituri cu pumnii în zona stomacului şi cu un cablu TV l-a lovit peste picioare în scopul de a menţine victima imobilizată. 

Crimă înfiorătoare la Arad

Fără să ştie, vecinii au fost martori la crimă. 

Pe acelaşi subiect

Vecini: Noi am dormit şi am auzit trântindu-se ceva, uşă, dar ştiţi cum au trântit uşa? Ca şi cum au dat cu.... geamurile s-au cutremurat. Or fi dat cu el de pământ probabil şi l-o fi lovit de uşă sau de ceva. 

- Am auzit bubuitura, dar am crezut că iar se bat sau ceva, dar atunci s-o fi întâmplat crima. Unul o fotografiat pe celălalt cum îl spânzură pe al treilea. Erau drogaţi, băuţi, vai şi-amar. 

- S-au trezit copiii în noaptea respectivă, soţia i-a pus în pat să doarmă greu, iar s a auzit gălăgie, ca şi cum ar sparge ceva în casă. 

Când au văzut că victima lor nu mai mişcă, agresorii au sunat disperaţi la 112. Însă bărbatul n-a mai putut fi readus la viaţă. 

Ruxandra Tarcea - Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad: Inculpaţii au fost reţinuţi, iar în data de 6.08.2022 judecătorul de drepturi şi judecăţi din cadrul Tribunalului Arad a admis propunerea de arestare preventivă, dispunând arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile. 

Cei doi studenţi din Maroc locuiau în blocul din Arad de două săptămâni. 

Vecinii povestesc că în spatele acestei uşi, de la etajul doi, era mereu gălăgie, iar petreceri se ţineau în fiecare zi. După crimă, oamenii legii au găsit foarte multe sticle de alcool, dar şi droguri, înăuntru. 

Proprietara apartamentului ştia că o singură persoană locuieşte acolo. 

Proprietara: Mi-a făcut o impresie bună prima dată. 

Reporter: N-au sunat vecinii în aceste două săptămâni?

Proprietara: Nu. 

Agresorii aveau 20 şi 21 de ani, iar victima 32 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "L-o fotografiat cum îl spânzură pe al treilea". Filmul crimei din Arad. Vecinii au auzit totul, dar au crezut că e petrecere în apartament