Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Casă făcută scrum la Timișul de Sus. Mai mulţi bătrâni au fost evacuaţi de urgenţă

Flăcări violente au pus stăpânire pe o casă din Timişul de Sus. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 04.01.2018 , 08:07

Flăcări violente au pus stăpânire pe o casă din Timişul de Sus. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a făcut atac de panică când a văzut cum totul se transformă în scrum. Din fericire, bătrânii care locuiau în imobil au reuşit să se salveze. Clădirea nu este asigurată, iar pompierii trebuie să afle, acum, de la ce a izbucnit văpaia.

Când pompierii au ajuns la locuinţa cuprinsă de flăcări, bătrânii erau deja afară. Au ieşit din camere imediat ce au simţit mirosul puternic de fum şi au dat alarma la 112.

Mai bine de 20 de pompieri s-au luptat cu flăcările. De pe margine, pensionarii au privit îngroziţi cum căminul lor e distrus. Nu au apucat să îşi ia nimic cu ei atunci când s-au ferit din calea focului. 

Vezi și

Unei bătrâne i s-a făcut rău după ce a văzut cum casa este cuprinsă de flăcări, aşa că medicii i-au acordat îngrijiri medicale.

Pompierii trebuie să stabilească de la ce a izbucnit incendiul şi să evalueze pagubele care, la prima vedere, sunt destul de mari. Clădirea, însă, nu avea asigurare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Casă făcută scrum la Timișul de Sus. Mai mulţi bătrâni au fost evacuaţi de urgenţă