Antena Meniu Search
x

Foto Locuinţă din Botoşani, mistuită de flăcări. Un bărbat a fost găsit carbonizat, după ce propriul tată ar fi dat foc casei intenţionat

Un bărbat de 37 de ani din localitatea Epureni, Botoşani, a fost găsit carbonizat după ce a rămas blocat în locuinţa sa cuprinsă de flăcări. Tatăl său, care se presupune că ar fi lăsat gazul dintr-o butelie să iasă, a supravieţuit, fiind transportat la spital pentru arsuri. Din primele cercetări, se crede că tatăl victimei ar fi dat foc intenţionat casei.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 13:36

Ancheta a fost demarată după apariţia unor informaţii potrivit cărora proprietarul locuinţei, care este şi tatăl victimei, ar fi lăsat intenţionat gazul dintr-o butelie să iasă în locuinţă.

"Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că explozia s-ar fi produs din cauza unei surse de gaz lăsată deschisă de către proprietarul locuinţei, un bărbat de 73 de ani. În urma incendiului a rezultat decesul unei persoane care se afla în locuinţă. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani sub aspectul comiterii infracţiunii de omor", au precizat, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Un bărbat a decedat, iar tatăl lui a ajuns, marţi dimineaţă, la spital cu arsuri pe mâini şi faţă după ce locuinţa acestora, din localitatea Epureni - comuna Ungureni, a fost cuprinsă de flăcări, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Se presupune că tatăl în vârstă de 73 de ani ar fi provocat incendiul intenţionat

Pe acelaşi subiect

Potrivit acestora, persoana decedată este un tânăr de 37 de ani, care a fost găsit carbonizat în interiorul casei arse. Tată acestuia, în vârstă de 73 de ani, a fost transportat la spital.

"La caz s-au deplasat două echipaje din cadrul Staţiei de Lucru Săveni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă aparţinând SAJ, dar şi poliţişti. Pompierii au constatat că locuinţa ardea în totalitate, iar proprietarul casei, în vârstă de 73 de ani, era în curte. Acesta a fost preluat şi transportat la spital de echipajul SAJ, deoarece prezenta arsuri pe mâini şi faţă. Întrucât existau informaţii că fiul proprietarului nu a reuşit să iasă din interior, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul de 37 de ani a fost găsit carbonizat, în interiorul casei, într-una dintre camere", au precizat oficialii ISU.

Pompierii susţin că incendiul a fost generat, cel mai probabil, în urma unui gest intenţionat

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Locuinţă din Botoşani, mistuită de flăcări. Un bărbat a fost găsit carbonizat, după ce propriul tată ar fi dat foc casei intenţionat